Adobe After Effects uitgelegd in Nederlands

Adobe After Effects uitgelegd in Nederlands

Sinds kort ben ik zelf het wat hogerop gaan zoeken met de software voor filmbewerking.
Dus niet meer de standaard zoals Pinnacle , Magix en Cyberlink maar bv. de wereld van Adobe After Effects en Adobe Premiere Pro.
Ook ben ik momenteel aan het stoeien met Sony Vegas .
Dan merk je wel het verschil met de kleine jongens zeg maar.
Maar nu eerst Adobe After Effects.
Kijk onderstaande video’s voor de Adobe After Effects uitgelegd in Nederlands en een video die ik zelf heb gemaakt met een tutorial van Surfaced Studio.
Veel plezier met de Video’s.

Kerstwinkel 2017

>

Pinnacle Studio 19 is uitgekomen

De Nieuwe Pinnacle Studio 19 is er met nieuwe features zoals meer geavanceerde audiobewerking, ondersteuning voor Iphone video en ondersteuning voor 4K. Bekijk de info video van Pinnacle hieronder , klik hier voor de Pinnacle site. Join the Forum discussion on this...

Lees meer

Pinnacle Studio 18 Update

Hier een link naar de updates voor Pinnacle Studio 18 . Een tip : Als uw Pinnacle programma prima werkt , niets aan doen, maar als u problemen hebt met bv. vast lopers ( zoals ikzelf ) dan wordt de update een Must....

Lees meer

About The Author

Robert Berkelder

Deze site is bedoeld voor diegene die graag wil beginnen met videobewerking. Videobewerking is een zeer mooie hobby , maar zoals de meesten inmiddels wel weten een zeer tijdrovende bezigheid. U vindt hier basistips, alle benodigde hardware en software maar ook voorbeelden van wat zoal kan en hoe u dat kunt doen.

Leave a reply

Categorieën

Bol.com

Kerstwinkel 2017

Bol.com

Recente Reacties

Amazon.com

Pin It on Pinterest

Share This