Cursussen Digitale Videomontage

 

Heeft u altijd al een cursus willen doen in videobewerking ? Dit kan nu met korting via filmbewerking.nl!
Deze actie wordt aangeboden in samenwerking met Imageclass.nl.

Imageclass.nl verzorgt al jaren cursussen aan huis met Corel Video Studio en Magix Video Deluxe. Deze twee programma’s zijn bedoeld voor zowel de beginner als de  gevorderde videobewerker, ze hebben een duidelijke interface en werken daardoor zeer gemakkelijk. 

Om u kennis te laten maken met de mogelijkheden van deze programma’s heeft filmbewerking.nl een leuke actie voor u! Boek nu voordelig een cursus / begeleiding van twee uur via onze website en krijgt 10 euro korting voor deze les! U kunt de les gebruiken ook om vragen te stellen waar u niet uitkomt of u kunt de basis handelingen van de software doornemen en vergelijken.

Voorwaarden van deze actie:

          De actie loopt van 1 oktober tot en met 31 december 2017. De privé cursus wordt in deze periode overeenkomstig uw wensen en  afhankelijk van beschikbaarheid ingepland.

          U bespaart 10 euro bij het boeken van een privé les aan huis van 2 uur (u betaald 128,00 Euro in plaats van 138,00 Euro). Deze  kosten zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten en softwarekosten (om bijvoorbeeld thuis na de les te werken).

          U krijgt na afloop van de les uw vragen op papier beantwoord of een schriftelijke samenvatting van de besproken punten. 

          Vermeld bij inschrijving code FILMACTIE om in aanmerking te komen voor korting! Of boek via info@filmbewerking.nl

Voor overige vragen over deze actie, een les reserveren en alle andere vragen over cursussen neem contact met www.imageclass.nl via mail of telefoon (06-415 80 947) of met filmbewerking.nl.

Website     : http://imageclass.nl/ 
Facebook  : 
https://www.facebook.com/ImageClass-312792079196146/
Twitter      : 
https://twitter.com/_ImageClass
Pinterest   : https://nl.pinterest.com/imageclass0494/
Instagram : https://www.instagram.com/imageclass.nl/

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

>

Pinnacle Studio 19 is uitgekomen

De Nieuwe Pinnacle Studio 19 is er met nieuwe features zoals meer geavanceerde audiobewerking, ondersteuning voor Iphone video en ondersteuning voor 4K. Bekijk de info video van Pinnacle hieronder , klik hier voor de Pinnacle site. Join the Forum discussion on this...

Lees meer

Pinnacle Studio 18.5 update

Uw Studio 18 versie kan nu geüpdatet worden naar de 18.5 versie . De update is dus voor alle versies van Studio 18. Klik op de link voor de update http://howto.corel.com/nl/p/Pinnacle_Studio_18_–_Patch_Update_is_now_available Join the Forum discussion on this...

Lees meer

Pinnacle Studio 18 Update

Hier een link naar de updates voor Pinnacle Studio 18 . Een tip : Als uw Pinnacle programma prima werkt , niets aan doen, maar als u problemen hebt met bv. vast lopers ( zoals ikzelf ) dan wordt de update een Must....

Lees meer

Leave a reply

Categorieën

Bol.com

Recente Reacties

Amazon.com

Pin It on Pinterest

Share This