Filmora 9 is vernieuwd.

Wondershare blijft vernieuwen en is alweer toe aan versie Filmora 9.3.
De grootste wijzigingen zijn wel dat je nu een pre render kunt doen.

Dit betekent dat je dus je tijdlijn tussen het bewerken door kan laten renderen ( film maken ).
Hierdoor gaat je tijdlijn een stuk sneller werken en wordt het beeld van je preview dus veel soepeler afgespeeld.

Nieuw is ook dat er nu ook een knip functie op je playhead zit. Door te dubbelklikken wordt er een snede in de clip gemaakt.

Door bovenstaande updates, maar ook wel eerdere updates zoals ondersteuning voor 4K, automatische kleurencorrectie en meer effecten en overgangen word Filmora steeds beter en fijner om te gebruiken.
Oorspronkelijk is Filmora bedoeld voor een basisgebruiker, maar met alle nieuwe dingetjes doen ze niet onder voor duurdere editors zoals Sony Movie Studio of Pinnacle Studio.

De website van Filmora 9 vindt je hier.

Klik hier om naar de Filmora pagina op mijn site te gaan.

Gebruik een van deze couponcodes  voor kortingen op aanschaf Filmora X of Uni Converter software.
MENCJAFF
COU_WE04
SENVCAFF

Hit play on your imagination

Gebruik een van deze couponcodes  voor kortingen op aanschaf Filmora X of Uni Converter software.
MENCJAFF
COU_WE04
SENVCAFF

Tutorials

Op Youtube vindt u vele Tutorials over het bewerken van video. Maar de meesten zijn in het Engels en ze gebruiken 30 woorden per seconde.
De meeste Tutorials die ik maak hebben zowel Engelse als Nederlandse ondertiteling en het tempo is dus minder snel dan andere Tutorials. Ook zijn er nu gesproken versie's.

Systeemeisen hardware

Als u begint met videobewerking let er dan wel op of u systeem geschikt is daarvoor.
Deze geschiktheid hangt ook veel af van de kwaliteit video die u wilt bewerken. Op de pagina systeemeisen vindt u alle details.

Downloads

Op de pagina Downloads vindt u Nederlandse handleidingen, updates en patches. Ook vindt u op deze pagina downloadtips om gratis een programma te proberen in een proefperiode voor meestal 30 dagen.

Vragen ? stel ze hier

De wereld van videobewerking is groot en kan van tijd tot tijd best lastig zijn. Neem gerust contact met me op indien u vragen heeft. Dit kan door te klikken op de Sociale media buttons of door het contactformulier in te vullen.

Gratis Advies

Op deze site vindt u veel advies en tips over hoe te beginnen met videobewerking en wat er allemaal bij komt kijken.
Dit kan ook hardware zijn. Neem gerust contact met me op voor goed advies. Gebruik hiervoor het contactformulier  onderaan deze pagina.

Beginnend videobewerker ?

U heeft veel video gemaakt met u camera en/of telefoon tijdens een vakantie of een wandeling en wilt dat graag bewerken. Op de Videobewerking voor beginners vindt u alle informatie die u nodig heeft om te kunnen starten.

Al wat meer weten ?

U heeft al u eerste video bewerkt maar wilt eigenlijk ook wel meer kunnen. Dan kunt u denken aan  effecten, overgangen en bv maskeren. Op de pagina Gevorderden vindt u alle info omtrent de software die dat kan.

Al meer dan Gevorderd ?

Weet u wat maskeren, keyframing en color grading betekent ? Dan kunt u overgaan op de professionelere software. Meestal betaalde software maar ook zijn er gratis zeer professionele programma's te verkrijgen zoals Davinci Resolve en Hitfilm Express.

Contact formulier voor vragen en suggesties

12 + 12 =