Hoe ik eenvoudige Thumbnails maak voor Youtube

In onderstaande video kun je zien hoe ik eenvoudige Thumbnails maak voor YouTube.
Een Thumbnail is voor YouTube onmisbaar, omdat het de aandacht kan trekken van een potentiele abonnee.
Ik maak zelf de meeste op de manier van de video hieronder, maar het kan ook op een iets andere manier
En dat is met Adobe After Effects, daar komt later nog een video van op deze site.

Lifestyle

>

Mijn huidige Top 5 van eenvoudige videobewerkers.

Mijn Top 5 van videobewerkingsprogramma's. Ik heb ze beoordeeld op alleen de eenvoudigheid van het programma. Doel is : Importeren van media, bewerken en een titel toevoegen. Het renderproces heb ik in deze tutorial versneld, omdat die te lang duurt en omdat de...

Lees meer

About The Author

Robert Berkelder

Deze site is bedoeld voor diegene die graag wil beginnen met videobewerking. Videobewerking is een zeer mooie hobby , maar zoals de meesten inmiddels wel weten een zeer tijdrovende bezigheid. U vindt hier basistips, alle benodigde hardware en software maar ook voorbeelden van wat zoal kan en hoe u dat kunt doen.

Leave a reply

Categorie├źn

Je eigen online gratis logo maken

Recente Reacties

Adobe Producten

Pin It on Pinterest

Share This