Magix Vegas Pro 17 is er

NIEUWE VERSIE VAN VEGAS PRO HERDEFINIEERT EFFICIËNTIE IN CREATIEVE VIDEOPRODUCTIE.

VEGAS Pro 17 wordt geleverd met meer dan 30 nieuwe functies die het bewerken sneller dan ooit maken en die volledig nieuwe creatieve mogelijkheden bieden.
Meer efficiënte workflows De nieuwe Nested Timeline-functie brengt orde in complexe projecten. Projecten kunnen worden georganiseerd met ingebedde tijdlijnen voor belangrijke secties, en de gebruiker kan vrijelijk van de hoofdbewerking naar ingebedde tijdlijnbewerkingen gaan. De hoofdtijdlijn blijft schoon en overzichtelijk, ongeacht hoe complex de ingebedde tijdlijnen worden.
De innovatieve, unieke VEGAS-aanpak maakt het mogelijk voor de projecteigenaar om geneste tijdlijnen als afzonderlijke projectbestanden te delen met assistenten die hun werk onafhankelijk kunnen doen, terwijl de eigenaar volledige controle over het masterproject behoudt.

De gebruiker kan ook video-effecten, composities en andere bewerkingen toevoegen aan de ingebedde tijdlijn op het hoofdprojectniveau om ze automatisch toe te passen op de gehele ingebedde reeks. De nieuwe Unified Color Grading-workflow integreert alle belangrijke sorteerhulpmiddelen in één logisch georganiseerd paneel.
De colorist of editor kan snel tussen verschillende gebeurtenissen in de tijdlijn springen om meteen de volgende gebeurtenis te beoordelen. En de editor kan de kleurinstellingen eenvoudig exporteren als LUT’s om elders in VEGAS te gebruiken of ergens anders waar LUT’s worden ondersteund.
Op die manier kunnen instellingen eenvoudig worden toegepast op andere clips of zelfs op andere projecten. Met HLG HDR-kleurenondersteuning blijft VEGAS Pro 17 vooroplopen in HDR-bewerking in een start-to-finish workflow. GPU-gebaseerde open kleuren I/O-verwerking werkt in de nieuwe ACES 1.1-kleurenruimte, inclusief ondersteuning voor zowel HDR10 als HLG, HDR-color-grading, HDR-videoscopes, interne en externe HDR-preview en complete HDR-bezorgopties.

Versnelde GPU-decodering voor AVC/HEVC biedt nu soepeler tijdlijnweergave in VEGAS Pro. De kracht van grafische kaarten wordt gebruikt om projecten efficiënter dan ooit te bekijken, zelfs met effecten, filters en meerdere videostreams. Ondersteuning voor 8K-bestanden zorgt voor een enorme hoeveelheid vrijheid bij het pannen, zoomen en bijsnijden van beelden zonder verslechtering van de resolutie bij levering aan HD- of 4K-bestanden. Of lever de volledige 8K voor projecten met een superhoge resolutie.
Meer creatieve mogelijkheden Nu kunnen gebruikers nog langzamere en vloeiendere slow motion maken met native tools die zijn gebouwd op eigen optische flowtechnologie die het ene frame na het andere analyseert en vervolgens tussenliggende frames maakt. Optical Flow Slow Motion levert zijdezachte slow motion voor resultaten als nooit tevoren. Het volgen van objecten in video’s en het vastzetten van andere video’s is niet alleen voor naar links en rechts, en op en neer, of objecten recht voor de camera.

Met Planar Motion Tracking in VEGAS Pro 17 kan de gebruiker objecten volgen en vastzetten die in perspectief bewegen, zoals de zijkant van een gebouw gezien vanuit een hoek. De nieuwe Warp Flow-overgang maakt het mogelijk om unieke morphing-overgangen te maken.
Het laatste frame van de eerste clip en het eerste frame van de volgende clip worden geanalyseerd om automatisch tussenliggende frames te maken zodat het ene clip soepel overgaat in de andere.
De perfecte tool om coole sci-fi-stijl morphing te maken. Naast vele andere nieuwe functies beschikt VEGAS Pro nu ook over Smart Split Edit om jump cuts te verbergen. Gebruikers kiezen gewoon de sectie die ze willen verwijderen en Smart Split verwijdert deze en verbergt automatisch de jump cut. Snel, gemakkelijk, soepel en automatisch.
De ideale en unieke bewerkingstool voor interviews.

Vier manieren om van VEGAS Pro 17 te genieten VEGAS Pro 17 is beschikbaar in vier versies. VEGAS Pro 17 Edit is de basisoptie, maar biedt nog steeds de volledige functieset inclusief alle nieuwe functies zoals ingebedde tijdlijnen, Unified Color Grading Workflow en HLG HDR Color Support. VEGAS Pro 17 is de standaardversie en wordt geleverd met Boris FX Continuum Lens Flare 3D voor geavanceerde Lens Flare-effecten en VEGAS DVD Architect voor het schrijven en branden van dvd’s en Blu-rays.
VEGAS Pro 17 Suite is het ultieme video- en audiobewerkingspakket met alle nieuwe functies en professionele extra’s, waaronder de nieuwe Steinberg SpectraLayers Pro 6, een van ’s werelds meest revolutionaire spectrale bewerkingsplatforms, Boris FX Continuum Lens Flare 3D, Boris FX Continuum 3D-objecten Unit, Boris FX Continuum Key en Blend Unit, en Boris FX Continuum Lights Unit.

Met VEGAS Pro 365 krijgen gebruikers alle kracht en functionaliteit van de reguliere VEGAS Pro 17, maar kunnen ze ook genieten van toekomstige updates direct na release, plus exclusieve VEGAS Pro 365 webinars en de
audiobewerkingssoftware SOUND FORGE Audio Studio 13. Highlights der neuen Version:

NIEUW: ingebedde tijdlijnen
NIEUW: HLG HDR Color, ACES 1.1, HDR Color grading, HDR Scopes
NIEUW: Optical-Flow Slow Motion NIEUW: GPU versnelde decodering voor AVC/HEVC NIEUW: Planar Motion Tracking
NIEUW: LUT-export
NIEUW: Warp Flow Transition NIEUW: Smart Split Edit
NIEUW: ondersteuning voor 8K-bestanden

Bron: https://www.magix.com/nl/pers/detail/
Volg Magix op: Facebook.

 

Klik op een van onderstaande afbeeldingen om de huidige aanbiedingen te bekijken.

VEGAS Movie Studio

VEGAS Pro

Pinnacle Studio

Bestaat al heel wat jaren en heeft ook wel zijn sporen verdiend.

Cyberlink Powerdirector

Nog een wat onbekende , maar is het geld zeker waard.

Magix Vegas Movie Studio

De eenvoudige versie van  Magix Vegas Pro. 

Pinnacle Studio 24 is uit

Pinnacle Studio 24 is uit

  Verbeterde prestaties [ Alle versies ] NIEUW! Profiteer van snellere rendering en verbeterde prestaties met de hardwareversnelling voor video van Intel Quick Sync. Titel-editor [ Alle versies ] NIEUW! Manipuleer de afzonderlijke elementen van elke titel met een...

Over de auteur

Robert Berkelder

Deze site is bedoeld voor diegene die graag wil beginnen met videobewerking. Videobewerking is een zeer mooie hobby , maar zoals de meesten inmiddels wel weten een zeer tijdrovende bezigheid. U vindt hier basistips, alle benodigde hardware en software maar ook voorbeelden van wat zoal kan en hoe u dat kunt doen.

Laat een antwoord achter

Gratis beginnen met videobewerken

Gratis software

Gratis software

Animaties maken met Wondershare Anireel

Wondershare Anireel

Wondershare Anireel

Movavi Video Suite 2021 Nederlandse Tutorials

Er zijn 16 nieuwe door mij gemaakte Nederlandse bijgevoegd op Youtube en hier op de site.
Klik hieronder op het plaatje voor meer informatie

Movavi Video Suite 2021

Movavi Video Suite 2021

Movavi Video Suite 2021

Eenvoudig leren Videobewerken ?

Wilt u eenvoudig en goedkoop leren videobewerken?
Bekijk hier de hele serie “Eenvoudig leren videobewerken”.
De serie beslaat uit 14 van spraak en ondertiteling voorziene Tutorials.

 

This site in English ?

Go To : www.stepbystepvideoediting.com

stepbystepvideoediting

stepbystepvideoediting

 

Ben je op zoek naar een videograaf ?

Videograaf zoeken logo

Videograaf zoeken logo

Je eigen Logo maken

Eenvoudig backuppen of schijf clonen ?

MiniTool_Software_logo

Professionele Website

Weebly - Websites, eCommerce & Marketing in one place.