Magix Vegas Pro

Magix Vegas Pro 

VEGAS Pro 18 Edit biedt gereedschappen van wereldklasse voor creatieve videoprofessionals. Snelheid, kracht, zeer efficiënte workflows en de meest flexibele interface in de branche maken het de juiste creatieve keuze voor klanten die hun creatieve vrijheid niet willen opofferen om snel te kunnen leveren. Geavanceerde kunstmatige intelligentie opent deuren naar geheel nieuwe creatieve paden, terwijl praktische verbeteringen in snelheid en prestaties helpen om de klus sneller te klaren. Alle tools die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat het bewerkingsproces snel en soepel verloopt van begin tot eind.

AI – kunstmatige intelligentie

Gebruik bewerking met kunstmatige intelligentie om lastige taken efficient af te handelen. Gebruik bijvoorbeeld tools als “VEGAS Style Transfer” om de stijl van een beroemde artiest, bijvoorbeeld Picasso of van Gogh, in je bewerking toe te passen.

Toonaangevende GPU-hardwareversnelling

Gebruik de kracht van GPU-versnelling en geniet van maximale stabiliteit, snelle rendering, en vloeiend afspelen. VEGAS Pro 18 configureert automatisch de optimale instellingen om het meeste uit je GPU te halen.

Geavanceerde kleurgrading in HDR

VEGAS Pro maakt verfijnde kleurgrading intuïtief en flexibel. Dankzij de unieke aanpasbare toonlijn voor de Vectorscope en het krachtige camera-achtige logaritmische belichtingsgereedschap in het kleurgradingspaneel, heb je de volledige controle en precisie – zelfs in HDR.

 

Videoruisonderdrukking

Verminder van ruis bij weinig licht en andere videoruis om onduidelijk, korrelig materiaal te redden. Transformeer je ruisende video tot scherper, schoner en bruikbaarder materiaal met de Denoise-filter.

 

Vegas Hub

Gebruik VEGAS Hub om videomedia van je mobiele apparaat naar je persoonlijke, veilige cloudlocatie te uploaden voor back-up en samenwerking. Gebruik de directe toegang tot de bestanden via de VEGAS Pro Hub Explorer en organiseer ze in krachtige, toegankelijke collecties. Download ze naar je lokale station direct vanuit VEGAS Pro om ze te bewerken.

AUDIOBEWERKING MET MAXIMALE PRECISIESOUND FORGE Pro

Als het gaat om audiobewerking is er niets beters dan SOUND FORGE Pro 14 met zijn vertrouwde, innovatieve en dynamische workflow. SOUND FORGE Pro zal, als essentieel onderdeel van VEGAS Pro, je audio workflow verbeteren. Monteer, repareer en master het geluid van de video project op het hoogste niveau. Verminder vervorming of verwijder achtergrondruis – en dat als naadloos uitstapje direct vanuit een event in de VEGAS Pro tijdlijn.

 VEGAS Pro ondersteunt Open FX plug-ins en je kunt er effectketens mee maken op vier verschillende niveaus in je project – voor ongelofelijke flexibiliteit. Zo kun je tot wel 128 verschillende effecten toepassen op een enkel mediagedeelte. VEGAS Pro Suite heeft nog meer plug-ins van hoge kwaliteit, van VFX-experts, zoals Boris FX en NewBlue. Inbegrepen extra’s in VEGAS Pro Suite:

  • ActionVFX Action Pack
  • Boris FX Continuum Film Style Unit
  • Boris FX Continuum Particles Unit
  • Boris FX Continuum Image Restoration Unit
  • NewBlue Transitions 5 Ultimate
  • Zynaptiq UNVEIL Vegas Edition

Filmora Certified Creative

FCC logo

FCC logo

Wondershare Unconverter 15 kopen met korting !

Wondershare Uniconverter

Wondershare Uniconverter

Gratis beginnen met videobewerken

Gratis software

Gratis software

Animaties maken met Wondershare Anireel

Wondershare Anireel

Wondershare Anireel

Movavi Video Suite 2021 Nederlandse Tutorials

Er zijn 16 nieuwe door mij gemaakte Nederlandse bijgevoegd op Youtube en hier op de site.
Klik hieronder op het plaatje voor meer informatie

Movavi Video Suite 2021

Movavi Video Suite 2021

Movavi Video Suite 2021

Eenvoudig leren Videobewerken ?

Wilt u eenvoudig en goedkoop leren videobewerken?
Bekijk hier de hele serie “Eenvoudig leren videobewerken”.
De serie beslaat uit 14 van spraak en ondertiteling voorziene Tutorials.

 

This site in English ?

Go To : www.stepbystepvideoediting.com

stepbystepvideoediting

stepbystepvideoediting

 

Ben je op zoek naar een videograaf ?

Videograaf zoeken logo

Videograaf zoeken logo

Je eigen Logo maken

Eenvoudig backuppen of schijf clonen ?

MiniTool_Software_logo

Professionele Website

Weebly - Websites, eCommerce & Marketing in one place.