Movavi Video Suite

Movavi Software voor bewerking


Dit bewerkingsprogramma voor de basis bewerker is er in 2 soorten, de editor versie en de Suite.
In de suite versie zitten wat meer opties zoals schermopname en de mogelijkheid om video te converteren.
Hieronder wordt de suite versie beschreven.
Movavi Video Suite is een handig alles in een programma die zich niet allen richt op video maar ook op audio.
Met behulp van het programma kunt u effectief videobestanden coverteren , audio en afbeeldingen naar verschillende formaten invoegen , multimedia bestanden online uploaden , het scherm vangen ( screen capture ) , enzovoort.

De nieuwe en sterk verbeterde versie van het programma kan worden gedownload van de officiële website van de Movavi. De grootte is ongeveer 130 MB. De proefversie kan worden gebruikt voor 7 dagen en het is momenteel beschikbaar in 11 talen waaronder Nederlands, Engels, Spaans, en Duits.

De installatieprocedure is zeer gemakkelijk en standaard. Slechts drie eenvoudige stappen zijn vereist voor de installatie van het programma na het selecteren van de gewenste taal, dat wil zeggen dat je de voorwaarden van de gebruiksrechtovereenkomst accepteert, de installatielocatie kiest en snelkoppelingen maakt.

Dat is alles. Het programma zal worden geïnstalleerd in minuten volgens uw geselecteerde voorkeuren.

Movavi Video Suite biedt zeer effectieve en geavanceerde hulpmiddelen voor het bewerken van video’s. Dankzij een zeer intuïtieve interface, het proces van het bewerken is zeer gemakkelijk en het vereist slechts drie eenvoudige stappen-importeren, bewerken en exporteren.

Ten eerste moet je kiezen video’s te bewerken. Selecteer een van de opties aangeboden door het programma op de Import tab.

Met Movavi Video Suite kunt u mediabestanden, audio, voorraadvideo’s of de hele map met video’s toe voegen. U kunt ook videoopnames en het scherm vastleggen en ze vervolgens toevoegen aan het programma voor het bewerken.

Met behulp van het programma kunt u verschillende overgangen (verschillende overgangen zijn te uwer beschikking ).

Alle zijn gunstig gegroepeerd in verschillende categorieën, bijvoorbeeld, artistieke, vervagen, bewegingsonscherpte, enzovoort, tekst titels (het programma omvat verschillende gebruiksklare titels, bijvoorbeeld dagelijkse als artistieke.
U
hebt de mogelijkheid om te wijzigen de tekst, de duur, de snelheid en de kleur) en Filters (d.w.z. lawaai vervagen, retro, enz.).

Met Movavi Video Suite  kunt u ook meer geavanceerde bewerkingen uitvoeren met video’s. Bij het tabblad hulpprogramma’s vindt u verschillende hulpmiddelen voor het bewerken van video’s.

U heeft de mogelijkheid om te bewerken, de omvang en de snelheid van de video’s, kleuren automatisch of handmatig aanpassen door het toepassen van de gewenste helderheid, contrast, verzadiging, gamma, schaduwen, kleurtoon, temperatuur en tint, bijsnijden, draaien en spiegelen van video’s, een videobestand gesplitst door twee delen en enkele anderen.

Na het aanpassen van alle gewenste verbeteringen in de video, kunt u de gemaakte project exporteren en opslaan als een videoof audiobestand. Movavi Video Suite  kunt u selecteren van de gewenste indeling, bijvoorbeeld, AVI, MP4, FLV, MP3, WAV, enz.

Bovendien hebt u de mogelijkheid om Video’s op te slaan voor specifieke apparaten, bijvoorbeeld voor Apple apparaten (iPhone, iPad, etc), Androidapparaten (d.w.z. Samsung Galaxy, Google Nexus, HTC, etc.) en andere apparaten (bijvoorbeeld, BlackBerry, Amazon Kindle, Xbox 360, enz.).

Het gemaakte video project kunt u normaliseren voor het gebruik van dergelijke bekende sociale media websites en video portals zoals YouTube, Facebook, Vimeo, enzovoort.

Wordt een videobestand niet herkend door uw speler? Uw muziekspeler speelt niet een audiobestand? Moet u een andere videoof audioformaat uw bestanden af te spelen? Een heleboel mensen worden geconfronteerd met deze problemen.

U
kunt deze problemen vergeten deze dankzij Movavi Video Suite omdat het een speciale geavanceerde functie voor het omzetten van alle soorten videobestanden van het ene formaat naar het andere bevat .
Movavi Converter heeft een makkelijk te gebruiken en gunstig ontworpen interface met de ingebouwde videospeler die u toestaan om de video’s te bekijken terwijl u werkt met hen.

Voeg eenvoudig video’s met behulp van de Windows Verkenner of de drag-and-drop methode op het programma, selecteer de gewenste output videoindeling en klik op “Convert”.

 

Movavi Video Suite ondersteunt veel verschillende video formaten en apparaten:
Ondersteunde Videoindelingen-3GP, 3 g 2, ASF, AVI, DIVX, DVD, FLV, SWF, MKV, M2TS, MPG, VOB, MPEG, MPE, M1V, DAT, MOD, TOD, VRO, MP4, M4V, MXF, OGV, MOV, QT, RM, RMVB, WEBM, WMV, WTV.
Ondersteunde apparaten :
Apple (iPhone, iPad, enz.), Samsung (Samsung Galaxy S6, enz.), tablets (bijvoorbeeld, Barnes en Nobles hoekje, Google Nexus, enz.), en een heleboel anderen.
Dus het programma zet alles om , van algemene video’s naar online video’s (bijvoorbeeld, YouTube, Facebook, Vimeo, enz.) en van de Amazon Kindle Xbox.

Natuurlijk, conversie snelheid is voornamelijk afhankelijk van de geselecteerde formaten en geïnstalleerde hardware, maar u hebt de mogelijkheid om het te versnellen door het activeren van de nieuwste technologieën.
Met
Movavi Video Suite kunt u gebruik maken van zogenaamde SuperSpeed conversie, Intel hardwareversnelling en NVIDIA GPU conversie. Als uw computer deze technologieën ondersteunt, kunt u de conversiesnelheid aanzienelijk versnellen.


Met
de hulp van Movavi Video Suite kunt u video’s 90 graden draaien , rechtsom of linksom, video’s spiegelen, horizontaal of verticaal bijsnijden van video’s door het selecteren van het formaat aangeboden door het programma (bijvoorbeeld 16: 9, 4: 3, enz.) of handmatig door te geven van de gewenste breedte en hoogte, tekstwatermerken
U
selecteerd het gewenste lettertype, de tekenstijl en de tekengrootte.
E
ffecten toevoegen kan ook, bijvoorbeeld onderstrepen en beeld watermerken.
H
et programma ondersteunt de volgende grafische indelingen – BMP, GIF, JPG, JPEG, PNG, PBM, PGM, PPM, TIFF en TIF) toepassen en aanpassen van de helderheid, contrast, tint en verzadiging.
Wilt u een opname maken van uw computerscherm, voor  bv een videopresentatie of een zelfstudie.
Dit kunt gemakkelijk doen met Movavi Video Suite 2021
Het programma omvat een speciale hulpprogramma “Scherm vastleggen” waarmee u het computerscherm opneemt.
Met behulp van deze tool kunt u het schermformaat selecteren en opnames maken van een willekeurige plek op het scherm. Kies een van de formaten aangeboden door het programma (bijvoorbeeld standaard, breedbeeld, enz.) of het schermgebied handmatig definiëren.
Bovendien kunt u ook geplande opnames maken, het markeren van de cursor en klik op geluid activeren.
U kunt ook gewenste begin en eindtijd instellen en cursor effecten gebruiken.
In het venster Voorkeuren kunt u sommige vastgelegde instellingen aanpassen, bijvoorbeeld de sneltoetsen wijzigen, videocodecs instellen, framesnelheid en de tekengrootte.
Natuurlijk, kan de vastgelegde video onmiddellijk worden bewerkt met behulp van de toepassing Movavi Video bewerken.
U kunt ook het gewenste videoformaat of apparaat voor het opslaan van het vastgelegde bestand selecteren of toe  voegen aan de iTunesbibliotheek en uploaden naar Facebook, YouTube, Vimeo, enzovoort.
Opgemerkt moet worden dat met de hulp van Movavi Screen Capture u de mogelijkheid hebt om screenshots te nemen. De screenshots kunnen worden opgeslagen in drie image formaten –, PNG, BMP en JPG.
Verder heeft u nog de audiobewerkings mogelijk in mp3 en wav formaat en kunt u ook alles natuurlijk branden naar een bv. een DVD schijf.

Kortom Movavi Video Suite is een zeer fijn programma om mee te werken , alles in 1 en zeer goed te begrijpen omdat het, dat is een sterk punt, Nederlands is.

Mijn waardering voor deze software is een dikke 9.0

Hier de Link naar de officiële site van Movavi.
Ik heb nu 16 Tutorials online gezet op Youtube, geheel in het Nederlands.
Ik ga in elke video diep in op een bepaald onderdeel van Movavi Video Suite 2021.
De playlist van die video’s vindt u hieronder. Rechtsboven ziet u de 16 video’s staan.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wondershare Filmora 11

Filmora Certified Creative

FCC logo

FCC logo

Wondershare Unconverter 15 kopen met korting !

Wondershare Uniconverter

Wondershare Uniconverter

Gratis beginnen met videobewerken

Gratis software

Gratis software

Animaties maken met Wondershare Anireel

Wondershare Anireel

Wondershare Anireel

Movavi Video Suite 2021 Nederlandse Tutorials

Er zijn 16 nieuwe door mij gemaakte Nederlandse bijgevoegd op Youtube en hier op de site.
Klik hieronder op het plaatje voor meer informatie

Movavi Video Suite 2021

Movavi Video Suite 2021

Movavi Video Suite 2021

Eenvoudig leren Videobewerken ?

Wilt u eenvoudig en goedkoop leren videobewerken?
Bekijk hier de hele serie “Eenvoudig leren videobewerken”.
De serie beslaat uit 14 van spraak en ondertiteling voorziene Tutorials.

 

This site in English ?

Go To : www.stepbystepvideoediting.com

stepbystepvideoediting

stepbystepvideoediting

 

Ben je op zoek naar een videograaf ?

Videograaf zoeken logo

Videograaf zoeken logo

Je eigen Logo maken

Eenvoudig backuppen of schijf clonen ?

MiniTool_Software_logo

Professionele Website

Weebly - Websites, eCommerce & Marketing in one place.