Steun Filmbewerking.nl gratis

Wilt u filmbewerking.nl ondersteunen ?

 

Deze site heb ik al enige jaren en ik probeer er natuurlijk ook veel aan te doen en bij te houden.
Andere sites die ik ook nog beheer zijn :
www.robertberkelder.com
www.eenvoudigvissen.nl
www.rickberkelder.nl
www.stepbystepvideoediting.com

Maar ook ik heb andere werkzaamheden in mijn dagelijkse leven en ben daar ook vaak druk mee.

Ik krijg veel reacties over mijn site, Sociale media en meer. Eigenlijk alleen maar goede reacties.
Dit waardeer ik enorm en daarom heb ik ook al 7 jaar deze site.

U heeft wellicht de advertenties gezien op deze site en daarmee haal ik een gedeelte van de hosting en domeinaam kosten er weer uit, maar u kunt ten aller tijden deze site GRATIS steunen door te klikken op een van de advertenties en dan bv een bestelling te plaatsen.  of door alleen maar op de Google advertenties te klikken.
Stel dat u bv. iets wilt bestellen bij Bol.com of een van mijn andere adverteerders. Dan kunt u op de advertentie klikken van een van deze adverteerders en vervolgens gaat u van mijn site dus rechtstreeks naar de site van de betreffende adverteerder.

Dan kunt gewoon uw bestelling plaatsen en de adverteerder weet dat het via mijn site is gegaan en zal een percentage afdragen aan mij. Dit heet Affiliate Markerting.
Het kost u zelf dus niets extra’s, maar u steunt er mijn sites wel mee. Win Win zullen we maar zeggen 🙂
Ook worden de gegevens van u niet opgeslagen op mijn site.

In de video hieronder wordt bovenstaand verhaal nog een keer uitgelegd. Ik denk dat het dan een stuk duidelijk wordt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wondershare Filmora 11

De juiste software kiezen

De juiste software kiezen

De juiste software kiezen voor uw video|foto bewerking. Videobewerk programma's zijn er al lang, heel lang.In de loop der jaren ben ik erachter gekomen dat goedkoop niet altijd slechter is.Maar als een programma precies doet wat je wilt en je kunt er mee lezen en...

Veelgestelde vragen….en antwoorden

Wat voor computer of laptop heb ik nodig voor het bewerken van video ?

Om simpele video te kunnen bewerken zoals bv HD Ready ( 720p ) of lager heb je eigenlijk niet veel nodig. Een standaard processor ( geen Celeron ) , 4 GB geheugen, Onboard Grafische kaart zijn dan voldoende.

Welke software is geschikt voor een beginner ?

Als u nog nooit video heeft bewerkt of nog niet zoveel ervaring heeft, kunt u beginnen met een basisprogramma zoals bv Movavi of Filmora. De laatst genoemde is zelfs gratis te downloaden ( na registratie ) en heeft echter wel een watermerk in de video zitten na het maken van de film.

”Welk

Er zijn heel veel bestandsformaten voor bv. Facebook, maar de meest gebruikten zijn toch wel .mov en .mp4 ( H264) Let op : Facebook gebruikt een eigen codering en dit kan nadelen hebben op de eind kwaliteit.

Waar kan ik gratis software vinden om mijn video's mee te bewerken ?

Gratis software is overal te vinden maar de beste zijn toch wel : Davinci Resolve en Hitfilm Express. Klik op deze link voor meer info.

Hoe kan ik in contact komen met filmbewerking.nl ?

Je kunt mij op verschillende manieren bereiken. Links op deze pagina ziet u de sociale media en rechtsboven staat een pagina met alle contactgegevens.

Welke video is het meest geschikt om te gebruiken voor mijn Youtube Kanaal ?

De meest gebruikte en door mij de beste bevonden zijn toch wel .mp4 (H264) en .mov bestanden.

Welke software kan ik gebruiken om te bewerken op mijn Smartphone ?

Het bewerken van video kan tegenwoordig ook heel goed met een Smartphone.
Apps daarvoor zijn bv : Adobe Clip , Power Director en WeVideo.
Ook hebben veel smartphones tegenwoordig standaard een app om video en foto te bewerken uit de Gallerie.

Gratis beginnen met videobewerken

Gratis software

Gratis software

Animaties maken met Wondershare Anireel

Wondershare Anireel

Wondershare Anireel

Movavi Video Suite 2021 Nederlandse Tutorials

Er zijn 16 nieuwe door mij gemaakte Nederlandse bijgevoegd op Youtube en hier op de site.
Klik hieronder op het plaatje voor meer informatie

Movavi Video Suite 2021

Movavi Video Suite 2021

Movavi Video Suite 2021

Eenvoudig leren Videobewerken ?

Wilt u eenvoudig en goedkoop leren videobewerken?
Bekijk hier de hele serie “Eenvoudig leren videobewerken”.
De serie beslaat uit 14 van spraak en ondertiteling voorziene Tutorials.

 

This site in English ?

Go To : www.stepbystepvideoediting.com

stepbystepvideoediting

stepbystepvideoediting

 

Ben je op zoek naar een videograaf ?

Videograaf zoeken logo

Videograaf zoeken logo

Je eigen Logo maken

Eenvoudig backuppen of schijf clonen ?

MiniTool_Software_logo

Professionele Website

Weebly - Websites, eCommerce & Marketing in one place.