Deze site heb ik al enige jaren en ik probeer er natuurlijk ook veel aan te doen en bij te houden.
Andere sites die ik ook nog beheer zijn : 
www.robertberkelder.com
www.eenvoudigvissen.nl

Maar ook ik heb andere werkzaamheden in mijn dagelijkse leven en ben daar ook vaak druk mee.

Ik krijg veel reacties over mijn site, Sociale media en meer. Eigenlijk alleen maar goede reacties.
Dit waardeer ik enorm en daarom heb ik ook al 7 jaar deze site. 

U heeft wellicht de advertenties gezien op deze site en daarmee haal ik een gedeelte van de hosting en domeinaam kosten er weer uit, maar u kunt ten aller tijden deze site GRATIS steunen door te klikken op een van de advertenties en dan bv een bestelling te plaatsen.
Stel dat u bv. iets wilt bestellen bij Bol.com of een van mijn andere adverteerders. Dan kunt u op de advertentie klikken van een van deze adverteerders en vervolgens gaat u van mijn site dus rechtstreeks naar de site van de betreffende adverteerder.

Dan kunt gewoon uw bestelling plaatsen en de adverteerder weet dat het via mijn site is gegaan en zal een percentage afdragen aan mij. Dit heet Affiliate Markerting. 
Het kost u zelf dus niets extra’s, maar u steunt er mijn sites wel mee. Win Win zullen we maar zeggen 🙂

In de video hieronder wordt bovenstaand verhaal nog een keer uitgelegd. Ik denk dat het dan een stuk duidelijk wordt.