Steun Filmbewerking.nl gratis

U kunt mij nu gratis steunen 

Deze site heb ik al enige jaren en ik probeer er natuurlijk ook veel aan te doen en bij te houden.
Andere sites die ik ook nog beheer zijn :
www.robertberkelder.com
www.eenvoudigvissen.nl

Maar ook ik heb andere werkzaamheden in mijn dagelijkse leven en ben daar ook vaak druk mee.

Ik krijg veel reacties over mijn site, Sociale media en meer. Eigenlijk alleen maar goede reacties.
Dit waardeer ik enorm en daarom heb ik ook al 7 jaar deze site.

U heeft wellicht de advertenties gezien op deze site en daarmee haal ik een gedeelte van de hosting en domeinaam kosten er weer uit, maar u kunt ten aller tijden deze site GRATIS steunen door te klikken op een van de advertenties en dan bv een bestelling te plaatsen.  of door alleen maar op de Google advertenties te klikken.
Stel dat u bv. iets wilt bestellen bij Bol.com of een van mijn andere adverteerders. Dan kunt u op de advertentie klikken van een van deze adverteerders en vervolgens gaat u van mijn site dus rechtstreeks naar de site van de betreffende adverteerder.

Dan kunt gewoon uw bestelling plaatsen en de adverteerder weet dat het via mijn site is gegaan en zal een percentage afdragen aan mij. Dit heet Affiliate Markerting.
Het kost u zelf dus niets extra’s, maar u steunt er mijn sites wel mee. Win Win zullen we maar zeggen 🙂

In de video hieronder wordt bovenstaand verhaal nog een keer uitgelegd. Ik denk dat het dan een stuk duidelijk wordt.

Contact formulier voor vragen en suggesties

10 + 3 =

DJI Ryze Tello

DJI Ryze Tello

Zoek je een leuke beginners drone ? De DJI Tello is een zeer leuke drone voor de beginner. Mijn zoon heeft hem sinds een paar dagen in bezit. Na een tijdje te hebben gevlogen met hele goedkope en niet duurzame drones werd het tijd voor een wat betere. Maar omdat de...

Magix Video Deluxe 2018

Magix Video Deluxe 2018

MAGIX Video deluxe is al jaren het meest verkochte consumenten-videobewerkingspakket van Europa. Eenvoudig maar toch uitgebreid, betaalbaar en Nederlanstalig. Naast alle standaard functionaliteiten van Video deluxe, heeft MAGIX dit succes-pakket het afgelopen jaar...

Veelgestelde vragen….en antwoorden

Wat voor computer of laptop heb ik nodig voor het bewerken van video ?

Om simpele video te kunnen bewerken zoals bv HD Ready ( 720p ) of lager heb je eigenlijk niet veel nodig. Een standaard processor ( geen Celeron ) , 4 GB geheugen, Onboard Grafische kaart zijn dan voldoende.

Welke software is geschikt voor een beginner ?

Als u nog nooit video heeft bewerkt of nog niet zoveel ervaring heeft, kunt u beginnen met een basisprogramma zoals bv Movavi of Filmora. De laatst genoemde is zelfs gratis te downloaden ( na registratie ) en heeft echter wel een watermerk in de video zitten na het maken van de film.

”Welk

Er zijn heel veel bestandsformaten voor bv. Facebook, maar de meest gebruikten zijn toch wel .mov en .mp4 ( H264) Let op : Facebook gebruikt een eigen codering en dit kan nadelen hebben op de eind kwaliteit.

Waar kan ik gratis software vinden om mijn video's mee te bewerken ?

Gratis software is overal te vinden maar de beste zijn toch wel : Davinci Resolve en Hitfilm Express. Klik op deze link voor meer info.

Hoe kan ik in contact komen met filmbewerking.nl ?

Je kunt mij op verschillende manieren bereiken. Links op deze pagina ziet u de sociale media en rechtsboven staat een pagina met alle contactgegevens.

Welke video is het meest geschikt om te gebruiken voor mijn Youtube Kanaal ?

De meest gebruikte en door mij de beste bevonden zijn toch wel .mp4 (H264) en .mov bestanden.

Welke software kan ik gebruiken om te bewerken op mijn Smartphone ?

Het bewerken van video kan tegenwoordig ook heel goed met een Smartphone.
Apps daarvoor zijn bv : Adobe Clip , Power Director en WeVideo.
Ook hebben veel smartphones tegenwoordig standaard een app om video en foto te bewerken uit de Gallerie.

20% korting op alle software van Magix , Profiteer Nu

Mijn Portfolio bekijken

Banner Portfolio Robert Berkelder

Meest recente Youtube Video

Cursus videomontage volgen ?

Imageclass logo groot

Kortings Coupon Magix Software

NUU Mobile nu ook in Nederland

Categorieën

Je eigen online gratis logo maken

Eenvoudig backuppen of schijf clonen ?

Steun deze site door een donatie

Oude Berichten

GDPR wet

https://filmbewerking.nl.transurl.nl/gdpr-verzoek-voor-inzage-in-persoonlijke-data/

Pin It on Pinterest

Share This