Vegas Movie Studio 15

VEGAS is oorspronkelijk bekend van het high end pakket VEGAS PRO. Dit pakket won vele awards en is erg populair onder zeer professionele video-editors zoals cameramannen en studio’s. Omdat VEGAS er in slaagt deze krachtige technologie en functionaliteit over te brengen naar de zeer betaalbare consumentenversie, is het programma ook zeer populair onder beginnende video-editors. Zo is het pakket veruit het meest gebruikt bij jonge YouTubers en vloggers. De nieuwe versie biedt hen nog meer functionaliteiten en gemak. VEGAS Movie studio maakt professioneel resultaat mogelijk met minimale inspanning.

Meest populaire software voor jonge YouTubers

Het lijkt wel of in Nederland tegenwoordig iedereen een vlog of YouTube-kanaal heeft om anderen te informeren over expertises, hobbys, gameplays, make-up tips, mode…. of gewoon over het dagelijks leven. Een van de redenen dat Vegas zo enorm populair is onder youtubers/vloggers zoals bijvoorbeeld Enzo Knol en DoDo, is omdat het populair gezegd “alles slikt”. Niks zo irritant als je snel een filmpje wilt editen, en je video-editor je film niet accepteert. Maar voor Vegas geldt…welk formaat, welk device (camera, GoPro, telefoon) dan ook …Vegas accepteert het. Opnieuw renderen of wrapping is niet nodig. Ook de populaire en zwaardere nieuwe streaming formaten zoals 4K; tot aan ultra high definition aan toe.

VEGAS levert – probleemloos en snel

VEGAS is snel, zowel in importeren, tijdens het bewerken als in het renderen. En nu door enkele acceleratie-verbeteringen nog sneller. De nieuwe HEVC support maakt het gebruikers mogelijk om grote video content significant te comprimeren met behoud van perfecte kwaliteit. Kortom: VEGAS doet wat het moet doen. Dat is lang niet voor alle videobewerkingssoftware zo logisch als het klinkt! Een vlogger die elke dag om bijvoorbeeld 5 uur een vlog moet uploaden, wordt gek als de software niet gewoon doet wat hij moet doen. Daarom gaat hij voor de betrouwbaarheid van VEGAS.
Uitgebreid en professioneel
Daarnaast heeft VEGAS voor deze prijsklasse enorm veel functionaliteiten. Professionele overgangen en effecten, chroma-keying, keyframing, beeld-in-beeld effecten, zeer uitgebreide audio bewerkingsmogelijkheden, DVD’s branden inclusief menu’s… en nog veel meer. Nieuw is bovendien de trim-mogelijkheid waardoor editen tot op de fractie van een seconde mogelijk is. YouTubers en Vloggers zullen enorm veel profijt hebben van de nieuwe automatische upload mogelijkheden; waardoor het delen van de video’s nog gemakkelijker wordt. Ook nieuw is de verbeterde formaat-ondersteuning inclusief Iphone video bestanden.

Intuïtief en Personaliseerbaar

Daarnaast is in deze nieuwe versie veel effort gestoken in de personalisering van de interface. De hele interface is geheel aan te passen aan de persoonlijke workflows, hetgeen voor ervaren editors betekent dat ze sneller kunnen werken. Gebruikers kunnen bij elk window via een zogenaamd “hamburger menu” zelf bepalen welke knoppen zichtbaar zijn. Mede hierdoor is de interface zeer intuïtief. Ook kan de kleur worden aangepast.
Voor gevorderde gebruikers bevat de Suite versie extra functies zoals iZotope RX Elements om high-quality geluid te bereiken; en extra topkwaliteit filmeffecten via de additionele pakketten Hitfilm en Boris FX.
“Met VEGAS Movie Studio 15 maken we de krachtige technologie en hoge efficiëntie van VEGAS Pro beschikbaar voor iedereen ” , aldus Gary Rebholz, VEGAS Product Owner.

Afhankelijk van hun wensen, kunnen filmmakers kiezen uit 3 verschillende versies van c VEGAS Movie Studio 15:
• VEGAS Movie Studio 15
• VEGAS Movie Studio Platinum 15
• VEGAS Movie Studio Suite 15

Bekijk ook deze Tutorials van Vegas Movie Studio 14 hieronder.

Contact formulier voor vragen en suggesties

8 + 15 =

Pinnacle Studio

Bestaat al heel wat jaren en heeft ook wel zijn sporen verdiend.

Cyberlink Powerdirector

Nog een wat onbekende , maar is het geld zeker waard.

Magix Vegas Movie Studio

De eenvoudige versie van  Magix Vegas Pro. 

DJI Ryze Tello

DJI Ryze Tello

Zoek je een leuke beginners drone ? De DJI Tello is een zeer leuke drone voor de beginner. Mijn zoon heeft hem sinds een paar dagen in bezit. Na een tijdje te hebben gevlogen met hele goedkope en niet duurzame drones werd het tijd voor een wat betere. Maar omdat de...

Over de auteur

Robert Berkelder

Deze site is bedoeld voor diegene die graag wil beginnen met videobewerking. Videobewerking is een zeer mooie hobby , maar zoals de meesten inmiddels wel weten een zeer tijdrovende bezigheid. U vindt hier basistips, alle benodigde hardware en software maar ook voorbeelden van wat zoal kan en hoe u dat kunt doen.

Laat een antwoord achter

20% korting op alle software van Magix , Profiteer Nu

Mijn Portfolio bekijken

Banner Portfolio Robert Berkelder

Meest recente Youtube Video

Cursus videomontage volgen ?

Imageclass logo groot

Kortings Coupon Magix Software

NUU Mobile nu ook in Nederland

Categorieën

Je eigen online gratis logo maken

Eenvoudig backuppen of schijf clonen ?

Steun deze site door een donatie

Oude Berichten

GDPR wet

https://filmbewerking.nl.transurl.nl/gdpr-verzoek-voor-inzage-in-persoonlijke-data/

Pin It on Pinterest

Share This