VEGAS is oorspronkelijk bekend van het high end pakket VEGAS PRO. Dit pakket won vele awards en is erg populair onder zeer professionele video-editors zoals cameramannen en studio’s. Omdat VEGAS er in slaagt deze krachtige technologie en functionaliteit over te brengen naar de zeer betaalbare consumentenversie, is het programma ook zeer populair onder beginnende video-editors. Zo is het pakket veruit het meest gebruikt bij jonge YouTubers en vloggers. De nieuwe versie biedt hen nog meer functionaliteiten en gemak. VEGAS Movie studio maakt professioneel resultaat mogelijk met minimale inspanning.

Meest populaire software voor jonge YouTubers

Het lijkt wel of in Nederland tegenwoordig iedereen een vlog of YouTube-kanaal heeft om anderen te informeren over expertises, hobbys, gameplays, make-up tips, mode…. of gewoon over het dagelijks leven. Een van de redenen dat Vegas zo enorm populair is onder youtubers/vloggers zoals bijvoorbeeld Enzo Knol en DoDo, is omdat het populair gezegd “alles slikt”. Niks zo irritant als je snel een filmpje wilt editen, en je video-editor je film niet accepteert. Maar voor Vegas geldt…welk formaat, welk device (camera, GoPro, telefoon) dan ook …Vegas accepteert het. Opnieuw renderen of wrapping is niet nodig. Ook de populaire en zwaardere nieuwe streaming formaten zoals 4K; tot aan ultra high definition aan toe.

VEGAS levert – probleemloos en snel

VEGAS is snel, zowel in importeren, tijdens het bewerken als in het renderen. En nu door enkele acceleratie-verbeteringen nog sneller. De nieuwe HEVC support maakt het gebruikers mogelijk om grote video content significant te comprimeren met behoud van perfecte kwaliteit. Kortom: VEGAS doet wat het moet doen. Dat is lang niet voor alle videobewerkingssoftware zo logisch als het klinkt! Een vlogger die elke dag om bijvoorbeeld 5 uur een vlog moet uploaden, wordt gek als de software niet gewoon doet wat hij moet doen. Daarom gaat hij voor de betrouwbaarheid van VEGAS.
Uitgebreid en professioneel
Daarnaast heeft VEGAS voor deze prijsklasse enorm veel functionaliteiten. Professionele overgangen en effecten, chroma-keying, keyframing, beeld-in-beeld effecten, zeer uitgebreide audio bewerkingsmogelijkheden, DVD’s branden inclusief menu’s… en nog veel meer. Nieuw is bovendien de trim-mogelijkheid waardoor editen tot op de fractie van een seconde mogelijk is. YouTubers en Vloggers zullen enorm veel profijt hebben van de nieuwe automatische upload mogelijkheden; waardoor het delen van de video’s nog gemakkelijker wordt. Ook nieuw is de verbeterde formaat-ondersteuning inclusief Iphone video bestanden.

Intuïtief en Personaliseerbaar

Daarnaast is in deze nieuwe versie veel effort gestoken in de personalisering van de interface. De hele interface is geheel aan te passen aan de persoonlijke workflows, hetgeen voor ervaren editors betekent dat ze sneller kunnen werken. Gebruikers kunnen bij elk window via een zogenaamd “hamburger menu” zelf bepalen welke knoppen zichtbaar zijn. Mede hierdoor is de interface zeer intuïtief. Ook kan de kleur worden aangepast.
Voor gevorderde gebruikers bevat de Suite versie extra functies zoals iZotope RX Elements om high-quality geluid te bereiken; en extra topkwaliteit filmeffecten via de additionele pakketten Hitfilm en Boris FX.
“Met VEGAS Movie Studio 15 maken we de krachtige technologie en hoge efficiëntie van VEGAS Pro beschikbaar voor iedereen ” , aldus Gary Rebholz, VEGAS Product Owner.

Afhankelijk van hun wensen, kunnen filmmakers kiezen uit 3 verschillende versies van c VEGAS Movie Studio 15:
• VEGAS Movie Studio 15
• VEGAS Movie Studio Platinum 15
• VEGAS Movie Studio Suite 15

Bekijk ook deze Tutorials van Vegas Movie Studio 14 hieronder.

Miljoenen artikelen

300x250

Wat is een Freeze Frame en hoe maak je dat ?

In deze video leer je hoe...

Hoe kun je tekst transparant maken ?

Transparante tekst wordt...

Vegas Movie Studio 15

VEGAS is oorspronkelijk...

Gratis videobewerken met Davinci Resolve 14

Veel mensen die aan foto...

Objecten of personen laten verdwijnen in uw video

In onderstaande Tutorial leert u hoe u...

Magix Video Deluxe 2018

MAGIX Video deluxe is al...

Vegas Pro 15 is uit

Magix borduurt verder op...

DJI Mavic Air Drone aangeschaft

Na lang gespaard te hebben...

DJI Mavic Air preview

  U heeft er vast al van gehoord en de...

Camera weggeef actie filmbewerking.nl

De Winnaar is bekend en...

Iedereen een fijne Kerst en een knallend 2018 gewenst

Ik wil iedereen een fijne...

Story Remix is de opvolger van Windows Movie Maker

Zoals bekend is Microsoft gestopt met...

Davinci Resolve 14 Beta Download

Blackmagic Design heeft de nu al...

Nieuwe video’s gepost op site en Youtube

Nieuwe video's toegevoegd op pagina...

Pinnacle Studio 20 Update

Er is een Pinnacle Studio 20 update ,...

Cyberlink Powerdirector 15 is er !

Een weer vernieuwende versie van dit...

Adobe Premiere CC 2018 crashes verholpen

Omdat Adobe Premiere Pro...

DJI Mavic Air preview

  U heeft er vast al van gehoord en de...

3 trucjes die je met een camera kunt doen

In de video hieronder zie...

Een gratis online Logo maken met DesignEvo

Met DesignEvo kun je een gratis Online...

Hoe ik eenvoudige Thumbnails maak voor Youtube

In onderstaande video kun je zien hoe...