Vegas Pro 15

Vegas Pro 15

Vegas Pro 15 Full

VEGAS Pro 15 onderscheidt zich weer als een innovatieve leider als het gaat om niet-lineaire bewerking. De moderne gebruikersinterface levert een volledig aanpasbare ervaring die de ultieme flexibiliteit biedt. Deze UI-innovaties, ontworpen om direct uw gewenste workflow te ondersteunen, verbeteren de snelle, organische tijdlijn-bewerkende workflow die VEGAS Pro uitgevonden heeft.

Scan deze QR Code voor meer info.
QR Code Magix.com

 

Hieronder vindt u video’s van mijn Nederlands ondertitelde Tutorials over Vegas Pro 15 .

Met dank aan : PrinsPromotions 

Korting op je studieboeken

>

Mijn huidige Top 5 van eenvoudige videobewerkers.

Mijn huidige Top 5 van eenvoudige videobewerkers.

Mijn Top 5 van videobewerkingsprogramma's. Ik heb ze beoordeeld op alleen de eenvoudigheid van het programma. Doel is : Importeren van media, bewerken en een titel toevoegen. Het renderproces heb ik in deze tutorial versneld, omdat die te lang duurt en omdat de...

Categorieën

Je eigen online gratis logo maken

Recente Reacties

Adobe Producten

Pin It on Pinterest

Share This